Novellini Radiator

De Novellini Sole is een elektrische radiator met een paneel van gehard veiligheidsglas met een beschermingsniveau IPX5, gedecoreerd met de IN ART-technologie. Keuze uit 31 afbeeldingen, 3 uni-kleuren of juist als spiegel.

De Sole-radiator is uiterst geschikt voor de badkamer maar ook in andere ruimtes. Door zijn veelzijdigheid past hij in elke woonomgeving of stijl.

U kunt zelf bepalen of u de radiator horizontaal of verticaal ophangt. Uit de beschikbare versies kunt u de decoratie kiezen die het beste bij uw smaak en woonomgeving past. De spiegelversie is dubbel handig: zo maakt u van uw radiator een verwarming en spiegel in één.

De radiatoren zijn heel geschikt voor in de badkamer aangezien ze beveiligd zijn tegen spatwater (uitsluitend zone 3). Zowel bij de horizontale als bij de verticale versie is een handige handdoekhouder inbegrepen.

+1 year warranty

Ter gelegenheid van de verjaardag van Novellini verlengen wij de normaal geldende fabrieksgarantie van 24 maanden met een jaar. Dit geldt voor elk product dat in 2016 is aangeschaft. Het enige wat u daar voor hoeft te doen is het product registreren bij Novellini, maar wij kunnen dit ook voor u doen.

© 2015 - 2024 Badkamerkoning | sitemap | rss